SOLIDARITAT AMB LES TREBALLADORES I ELS TREBALLADORS DE LEAR

Comunicat del PCPC

Davant la decisió del empresaris de LEAR en Roquetes (Baix Ebre ) de tancar la seva planta a aquesta localitat i tirar al carrer als mes de 500 treballadors que en la actualitat tenia , l’organització de les terres del Ebre del PCPC, Partit Comuniste del Poble de Catalunya , vol manifestar el següent:

  1. Que son mesquins els arguments que utilitza l’empresa , dient que el tancament , es dona per manca de competitivitat,i descens de ventes, com si els mercats que utilitzarà desprès de la translocació de l’empresa a Hongria no foren els mateixos.

  2. Que el que busquen amb codicia els empresaris de Lear, es com en el cas del tancament de la planta de Cervera (la Segarra ), la qual van traslladar a Polònia, es mitjançant el abaratiment de costos, pagant salaris molt mes baixos, aconseguir els màxims beneficis amb els mínims costos. Cal recordar que els arguments que esgrimien llavors eren els mateixos d’ara, i que els beneficis nets que van tenir aquell any van ser propers al 25 milions d’euros.

  3. Denunciem la ineptitud dels poders politics tan de Catalunya com d´Espanya, que en tant que afavoreixen els causants de la crisis, es a dir els bancs i grans capitals, donant-los per tapar les seves malifetes centenars de mils de milions de les arques del poble, es postren impassibles davant d’aquestes agressions als treballadors, i no fan res per impedir-les.

  4. Considerem de que ja es hora de que els sindicats trenquen el cordo umbilical en que les subvencions els te lligats al mandat de la patronal, i es planteixen organitzar, i mobilitzar als treballador per parar aquestes agressions .

  5. Manifestem la nostra mes sincera solidaritat amb les treballadores i treballadors afectats.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: