Nota de premsa: Mobilització contra la crisi el proper dissabte 18 de desembre a Tortosa

Amb el lema “recuperem els nostres drets: prou retallades socials” diverses entitats del territori convoquen una concentració per a denunciar les mesures que el govern de l’Estat espanyol està imposant.

El proper dissabte 18 de desembrea, a les 19:00h, a la Plaça de l’Àngel de Tortosa, s’ha convocat una concentració de denúncia davant les mesures que, amb el pretext de la crisi, el govern de l’Estat espanyol està imposant.

Aquesta convocatòria compta amb el suport de diferents entitats socials de les Terres de l’Ebre com són els sindicats USTEC i CATAC, el Casal Popular Panxampla, Maulets, el PCPC, la COS o Unió de Pagesos, així com diversos col·lectius d’immigrants.

Durant la convocatòria, diverses persones prendran la paraula per a parlar, en primera persona, de les problemàtiques de la pagesia, persones immigrants, joves, estudiants, pensionistes, els serveis públics, les hipoteques i els desnonaments, l’atur, les deslocalitzacions o els diferents expedients i tancaments d’empreses que hi ha al territori.
Des de les entitats convocants es considera que la crisi s’està fent pagar a la gent treballadora, el nivell de vida cau en picat; el camp s’arruïna; els serveis públics empitjoren cada dia que passa; les empreses es deslocalitzen i deixen milers de persones al carrer; els pocs treballs que hi ha es tornen més i més precaris, un/a de cada cinc de nosaltres està a l’atur…

Mentrestant, els bancs i les grans empreses que van provocar la crisi amb la seua ambició sense aturador segueixen obtenint cada any beneficis multimilionaris i, si en tenen menys dels que havien calculat, l’Estat els dóna desenes de milers de milions d’euros perquè no caiguen en el clot que ells mateixos han cavat.

Amb aquest acte també es vol animar el conjunt de la societat ebrenca a sumar-se a la lluita. Cal seguir la via encetada el 29-S, cal continuar mobilitzant-se, cal que hi haja més jornades com la que s’ha convocat, caldran més vagues generals, si es vol frenar, primer, els atacs del govern i dels empresaris contra uns drets que ha costat dos segles aconseguir i, després, reconquerir els molts que hem perdut.

llegir el manifest

Una resposta to “Nota de premsa: Mobilització contra la crisi el proper dissabte 18 de desembre a Tortosa”

  1. josep Says:

    Em vaig passar per la concentració amb l´esperansa de trobar bastanta gent, i res de res. Es molt trist. Justament estava en un carrer comercial, i ver com la gent gastava i gastava i no fea cas del que dia la pancarta em va fer amprenyar bastant. Latra va ser quan al llevar la pancarta me van dir que l´ajuntament havia amenaçat amb multa per penjar paperets al carrer quan les ordenances ho prohibixen…( pero a la campanya electoral si que mos foten tots los pobles plens per que los interessa..)
    En fin, que men vaig anar d´allí molt entristit, per que potser si això sen va a pique es perque no fem ni puto caso i mos importa més lo salvame deluxe que lo món en general…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: